Fuglekvarterets Fælleskafe søger en Daglig Leder

  • Har du erfaring fra et restaurations- eller cafekøkken?
  • Kan du lide at lave mad og sætte menu?
  • Har du et godt overblik i travle situationer?
  • Vil du være med til at udvikle vores dejlige cafe?

Vores daglige leder er sygemeldt, og vi søger derfor en midlertidig daglig leder, som på sigt vil kunne indgå i vores daglige leder-team på to, når vores faste daglige leder er tilbage. Den daglige leder står for driften af cafeen og dækker vagter i hverdagen, og derudover minimum to weekenddage om måneden. De øvrige tider dækkes af cafeens medarbejdere og frivillige.

Hvem er vi?

Fuglekvarterets Fælleskafe er en non-profit og kollektivt drevet økologisk cafe med fokus på bæredygtighed. Vi bor i Fuglekvarteret i København Nordvest. Cafeen er ejet af Foreningen Cafe i Nordvest og det er de mange frivillige i foreningen, der driver cafeen i fællesskab. I dagtimerne fungerer vi som normal cafe og serverer hjemmebagte kager, brød, sandwich og kaffe og derudover laver vi en masse sociale og kulturelle events.

Dine opgaver:

Den daglige leder står for den daglige cafe- og køkkendrift, vareindkøb, egenkontrol, eksterne henvendelser, koordinering af catering bestillinger, daglige SoMe aktiviteter og oplæring af nye – både lønnede og  frivillige medarbejdere. Det er den daglige leders opgave at sørge for at cafeen kører og at der er systemer og overblik, der gør det nemt for både de andre medarbejdere og de frivillige at overtage cafeen i ydertimer og weekender.

Hvem er du:

Du har erfaring med at lede arbejdet i et køkken.

Du har erfaring med at tilberede og servere mad. Vi laver det meste af vores mad fra bunden.

Du har erfaring med hygiejnestandarder, egenkontrol og køkken-systematik.

Du er bekendt med at betjene en espressomaskine, dog er barista-kursus ikke et krav. 

Du har et godt overblik, og trives i et til tider travlt miljø.

Du er udadvendt og god til at snakke med alle de forskellige typer af gæster, vi betjener i cafeen. 

Du er rummelig og med på præmissen om en demokratisk styret virksomhed. Vi har en flad struktur, og du er primært selvledende. Cafeen styres gennem udvalg, og det forventes at du lægger frivillige kræfter til fællesmøde en gang om måneden og i diverse udvalg.

Det praktiske:

Lønnen er 120kr/time plus 10% pension. Ferie- og sygedage efter gældende lovgivning.

Ansættelse hurtigst muligt og senest pr 1.december. 

Deltidsjob, ca. 25-30 timer om ugen. Det præcise timeantal aftaler vi sammen. Vagterne ligger i tidsrummet kl 8.00-18.00 i hverdage og weekend. Stillingen i denne form er tidsbestemt til 1. april 2022, da vores daglige leder pt er sygemeldt, og forventes fuldt tilbage til april. Hvis det går godt, vil vi overveje at fortsætter med et daglig leder team. Så der er bestemt mulighed for forlængelse. 

Ansøgning: Send din ansøgning, CV og evt relevante dokumenter til post@foreningencafeinordvest.dk med emnet ”jobansøgning daglig leder”.

Fristen er onsdag den 26. november kl. 12, vi holder samtaler løbende.