Fuglekvarterets Fælleskafe søger cafemedarbejder til eftermiddage og weekender.

  • Brænder du for dit lokalmiljø og at skabe et sted hvor alle føler sig velkomne?
  • Synes du bæredygtighed og bekæmpelse af madspild er vigtigt?
  • Kan du lide at lave mad fra bunden og servere en god kop kaffe?

Vi søger en eller flere medarbejdere til at indgå i medarbejderteamet i cafeen. Som medarbejder sparer du med cafeens daglige leder, men er som udgangspunkt ofte alene på vagt. Ud over den daglige leder og medarbejderne som tilsamme dækker vagterne i hverdagen drives cafeen af frivillige. Som medarbejder er du mere end velkommen til også at indgå i cafeens gruppe af frivillige.

De ledige vagter ligger mandag til fredag mellem kl. 14 til kl. 18 og i weekenderne, og vi ønske at finde en eller flere medarbejdere der tilsammen kan dække disse timer. Skriv derfor gerne i din ansøgning hvilke dage det ville være muligt for dig at arbejde.

Hvem er vi?

Fuglekvarterets Fælleskafe er en non-profit og kollektivt drevet økologisk cafe med fokus på bæredygtighed, beliggende i fuglekvarteret i København Nordvest. Cafeen er ejet af Foreningen Cafe i Nordvest og det er de mange frivillige i foreningen, der driver cafeen i fællesskab. Vi laver en masse sociale og kulturelle events, foredrag, garncaféer, læseklubber og intimkoncerter, alt efter hvad de frivillige finder på. I dagtimerne fungere vi som normal cafe og serverer hjemmebagte kager, brød, sandwich og kaffe. Vi smider også en varm ret på menuen en gang imellem i forbindelse med events eller for at bekæmpe madspild.

Vi sørger for altid at have vegetariske og veganske muligheder for både mad, drikke og kage på menukortet. Det betyder at der eksperimenteres meget i køkkenet hvilket blandt andet har ført til vores meget populære plantebaserede citronkage.

Dine opgaver:

Som cafemedarbejder står du for den daglige cafe- og køkkendrift i de timer du er der. Dette indbefatter bagning, madlavning og ikke mindst at betjene vores skønne gæster og skabe en god stemning i cafeen. Da der i hverdagene er tale om lukkevagter skal man desuden lukke ned, tælle kasse op, samle udemøbler sammen og gøre rent i cafeen. Cafeen lukker kl 17 på hverdage hvorefter den sidste time af vagten går med disse aktiviteter. Andre opgaver som SO-ME opslag, varebestilling og egenkontrol kan bliver relevante efter aftale med den daglige leder.

Hvem er du:

Du skal kunne lide at lave mad, da vi laver ca 85% af alt maden fra bunden.

Du er udadvendt og god til at snakke med alle de forskellige typer af gæster, vi betjener i cafeen. 

Du har meget gerne erfaring fra cafe- og restaurationsbranchen eller servicefagene.

Baristaerfaring er klart en fordel, men ikke et krav.

Det praktiske:

Lønnen er 100kr/time. Ferie- og sygedage efter gældende lovgivning.

Da cafeen har alkoholbevilling er det et krav at man er fyldt 18 år.

Ansættelse 1. juni eller hurtigst muligt derefter. Løbende oplæring med de frivillige og/eller den daglige leder.

Deltidsjob, timerantal efter aftale. Vagterne ligger primært i tidsrummet kl 13.00-18.00 i hverdagene og 8.00-18.00 i weekenderne, men aftener kan forekomme ved arrangementer.

Ansøgning: Send din ansøgning, CV og evt relevante dokumenter til post@foreningencafeinordvest.dk med emnet ”jobansøgning cafemedarbejder”.

Samtaler afholdes løbende indtil de rette er fundet.